Qui soc

Sóc el de la foto !!!

Sóc una persona extravertida amb facilitat per connectar amb les persones, em motivar i il·lusionar els nostres clients possibilitats que tenim de crear records per sempre.

Sóc fotògraf perquè el destí em va conduir durant el meu camí , és una professió que em va triar a mi, i dono gràcies a cada persona que em dóna l’oportunitat de fotografiar aquests moments especials .Sento la fotografia com una manera de mirar tot el que m’envolta.

M’agrada fer coses diferents, empatitzar amb els protagonistes que tinc davant de la càmera i que m’expliquin com es volen veure a les seves fotos, donant prioritat a l’espontaneïtat,i naturalitat, ja que no hi ha res més maco que la teva realitat

Em sento afortunat de poder compartir moments únics plens d’emocions i il·lusió a la vida de moltes famílies, escriure amb la meva càmera passatges del seu camí.

Soc un fotògraf autodidacta amb més de 20 anys d’experiència al món de la fotografia. Resideixo a Andorra des de fa 35 anys, on he tingut l’oportunitat de desenvolupar la meva  passió per la muntanya, l’esquí i l’atletisme.

Des de molt jove, vaig mostrar interès per la fotografia, fet que em va portar a explorar i aprendre de manera autònoma les diferents tècniques i estils que conformen l’art de la fotografia. La vocació per aquest art ha fet que la implicació a la seva feina sigui total, dedicant temps i esforç a cada projecte que emprèn.

Amb una àmplia experiència en fotografia d’estudi, fotografia de producte i fotografia de reportatge, he esdevingut un professional  capacitat per abordar qualsevol tipus de projecte fotogràfic amb garanties d’èxit.

La versatilitat , i capacitat per treballar en diferents entorns, m ha permès consolidar una trajectòria sòlida, destacant pel compromís amb cada client.

Al llarg del meu camí he anat evolucionant i adaptant a les noves tendències del sector, sempre en constant aprenentatge per continuar millorant.

 El  compromís amb la qualitat i l’excel·lència m’han portat a invertir en els millors equips i eines per poder oferir sempre el millor servei als seus clients.

Soc un fotògraf apassionat i compromès amb la meva feina, amb una dilatada trajectòria professional que avala la experiència i talent al món de la fotografia. Si cerques un fotògraf de confiança per al teu projecte, no dubtis en contactar-hi i descobrir la seva forma única i personal d’interpretar la fotografia.

 

 

 

fotograf

El nostre estudi

A Jordi Pujol Fotografia, ens impliquem amb els nostres clients i amb les seves necessitats. Des de fa dècades que ens dediquem a aquest meravellós món de la fotografia de manera professional i seriós per obtenir els millors resultats. 

Horari

De dilluns a dissabte de

9.30h a 13.30h i 16h a 20h .

Diumenge tancat

Contacte

Avda Coprincep Degaulle 2

AD700 Escaldes-Engordany

Principat d’Andorra.

jordipujolfotografia@gmail.com

+(376) 727001

Segueix-nos a les nostres xarxes

Copyright © 2022 jordi pujol fotografia