Qui soc

Sóc el de la foto !!!

Sóc una persona extravertida amb facilitat per connectar amb les persones, em motivar i il·lusionar els nostres clients possibilitats que tenim de crear records per sempre.

Sóc fotògraf perquè el destí em va conduir durant el meu camí , és una professió que em va triar a mi, i dono gràcies a cada persona que em dóna l’oportunitat de fotografiar aquests moments especials .Sento la fotografia com una manera de mirar tot el que m’envolta.

M’agrada fer coses diferents, empatitzar amb els protagonistes que tinc davant de la càmera i que m’expliquin com es volen veure a les seves fotos, donant prioritat a l’espontaneïtat,i naturalitat, ja que no hi ha res més maco que la teva realitat

.Em sento afortunat de poder compartir moments únics plens d’emocions i il·lusió a la vida de moltes famílies, escriure amb la meva càmera passatges del seu camí.

fotograf

El nostre estudi

A Jordi Pujol Fotografia, ens impliquem amb els nostres clients i amb les seves necessitats. Des de fa dècades que ens dediquem a aquest meravellós món de la fotografia de manera professional i seriós per obtenir els millors resultats. 

Horari

De dilluns a dissabte de

9.30h a 13.30h i 16h a 20h .

Diumenge tancat

Contacte

Avda Coprincep Degaulle 2

AD700 Escaldes-Engordany

Principat d’Andorra.

jordipujolfotografia@gmail.com

+(376) 727001

Segueix-nos a les nostres xarxes

Copyright © 2022 jordi pujol fotografia